loader image

Zorgteam Twente 06-19 22 33 55

Zorgteam Twente staat klaar voor dieren in Nood in de volgende woonplaatsen:

Ziet u een dier in nood? Neem dan gelijk contact met ons op via telefoonnummer: 06-19 22 33 55

Stichting Dierenlot helpt dieren waar ze kunnen en Stichting Huis voor Dieren is al geruime tijd een benificant van Stichting Dierenlot. Omdat er momenteel geen dierenambulance is voor de gemeente Hengelo en omstreken, hebben de voormalige chauffeurs het verzoek bij ons neergelegd om gezamenlijk de dierenambulance weer op te pakken. Als echte dierenvrienden hebben we onze krachten gebundeld en de mouwen opgestroopt en met de ondersteuning van Stichting Dierenlot zijn we van start gegaan.

Stichting Huis voor Dieren heeft een prachtig team vrijwilligers bereid gevonden om hier volledig voor te gaan. Echte dierenvrienden pur sang.

Wie wil ons helpen om alle dieren in NOOD te kunnen helpen? Wij zoeken particulieren en bedrijven die ons willen steunen om dit waar te maken. Stichting Dierenlot stelt geheel belangeloos een auto ter beschikking, waar wij natuurlijk wel de kosten voor moeten betalen. Ook moeten de dieren die zorg nodig hebben worden opgehaald (brandstof en onderhoud) en worden vervoerd naar de dierenartsen (dierenarts kosten) of naar een opvangadres (opvangkosten).

Uiteraard gaan we in gesprek met de gemeentes in de verschillende woonplaatsen. Het is en blijft natuurlijk ook een verantwoording van de overheid om goed voor de dieren te zorgen. Maar daarnaast is het ook een verantwoordelijkheid van ons allen. Wil jij ook je steentje bijdragen als ondernemer of als particulier…..dan zijn wij daar ontzettend blij mee.

Wekelijks laten we iemand aan het woord die ons op welke wijze dan ook ondersteunt en zullen dit plaatsen op onze facebookpagina https://www.facebook.com/zorgteamtwente.nl