loader image

Zijn de koffers al gepakt?

Jullie hondje(s) staan te juichen als ze bij ons verblijven!

Heb je lekker je vakantie geboekt en ben je aan het aftellen….je hondje(s) zullen hetzelfde doen als ze weten dat ze bij ons hun vakantie mogen vieren. We reserveren graag een plaatsje voor je hondje(s) en zijn blij dat hij/zij ons komt vermaken.

Het ultieme vakantiegevoel bij Huis voor Dieren!

Ze spelen lekker samen buiten. We wandelen ook met
toestemming van het baasje en we zorgen dat ze voldoende
afleiding krijgen, ook met regenachtig weer. Gezelligheid ten top!

Vakantie is de periode in het jaar waar je verlangend naar uitkijkt. Maar de gedachte dat je huisdier niet lekker achterblijft kan je vakantie behoorlijk verpesten. Wij bieden een beperkt aantal plaatsen en zorgen ervoor dat je hondje(s) ook het vakantiegevoel krijgt. Wij gaan actief met ze bezig, laten ze kennismaken met verschillende spelletjes en zorgen dat ze voldoende beweging of uitdaging krijgen. Uiteraard is er roomservice en worden ze lekker in de watten gelegd.

Wij hebben een beperkt aantal plaatsen, dit uitsluitend om de hondjes die bij ons wonen te kunnen onderhouden. Indien u kiest om uw hondje(s) bij ons hun vakantie te laten beleven, steun je hiermee onze huisgenootjes. Namens hun, hartelijke dank!

Onze opvangmogelijkheden zijn uitsluitend voor hondje(s) die extra zorg nodig hebben of lekker verwend zijn en daardoor niet makkelijk in een regulier pension terecht kunnen. Ook medicatie toedienen op de juiste tijden en/of speciale dieetvoorschriften is geen enkel probleem. We helpen graag!