loader image

Verhaal van Saar

Saar is een prachtige hond die duidelijk behoefte heeft aan 1 baas. Saar is heel lief, speels, aanhankelijk en ontzettend enthousiast. Ze heeft veel energie die ze wel kwijt moet. Dat wil bij ons in de opvang wat moeilijker. Een vrijwilliger komt iedere dag met Saar spelen en wandelen en dat vindt ze fantastisch. Wat is het verhaal van Saar: ze is hoogzwanger bij ons gekomen en heeft hier 9 gezonde pups ter wereld gebracht. Haar vorige baas woonde op een appartement samen met nog 2 honden, waaronder de moeder van Saar. Ze is dan ook bij haar vorige eigenaar geboren. Omdat ze zwanger was, kon ze niet blijven. Deze man had niet de ruimte en de mogelijkheden om haar hierin te begeleiden. Saar is nu klaar om verder te gaan. Ze is nog niet gesteriliseerd, maar dat willen we nog wel doen. Dit gaat in overleg met de eventueel nieuwe baas van haar. Saar is wel een echte buitenhond. Ze vindt het heerlijk om buiten te spelen en een bal is dan ook favoriet. Ze is geen allemansvriend, zoals zoveel herders, maar geeft de voorkeur aan 1 baasje. Ze luistert dan ook ontzettend goed. Ze kan prima met andere honden, groot of klein, maakt niet uit. Tegen mensen kan ze soms wel boos zijn, maar dat is meer onzekerheid van haar. Wat zoekt ze: een baasje die haar begrijpt, die ervaring heeft met herders/dobermanns en weet dat dit enorm loyale honden zijn die alles voor de baas over hebben. Ze zoekt iemand die lekker met haar erop uit trekt of iemand die genoeg ruimte heeft waar ze haar energie kwijt kan en waar ze lekker buiten mag spelen. Ben jij op zoek naar een superlieve vriendin, heb je ervaring en ben je ook onder de indruk van haar mooie verschijning, reageer dan snel. Oja, ze kan heel mooi lachen…te leuk gewoon! Wie weet tot gauw.

Adoptiekosten: 395,00
Geslacht: Vrouwelijk
Geboortedatum: 01-02-2022
Ras: Hollandse Herder x Dobermann Pinscher
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Schofthoogte: 54
Paspoort: Ja

Belangstelling?

Bel: 0546-648304 of vul het formulier in:

Voor en Achternaam *
Adres
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Geboortedatum *
Bent u al geïnteresseerd in een hond van onze opvang?
Zo ja, welke hond?
Kunt u uitleggen waarom uw voorkeur uitgaat naar deze hond ? (denk hierbij aan ras, uiterlijk, voorkeur of (karakter)eigenschappen)
Werkt u buitenshuis? en zo ja hoeveel is de hond dan gemiddeld alleen thuis? (inc reistijd)
Met welk doel wilt u een hond adopteren? (bijv. gezelschap, activiteiten, wandelen, voor de kinderen, bewaking of andere doelen).
Heeft u ervaring met honden?
Heeft u al eens een hond weg moeten doen omdat er problemen waren?
Hoe vaak gaat u de hond dagelijks uitlaten? Loopt u graag alleen of mijdt u drukte?
Gaat u naar plekken waar de hond met andere honden kan spelen?
Heeft u nog vragen / opmerkingen?
Hoe is uw gezinssituatie en -samenstelling?

Vermeld: Aantal volwassenen, aantal kinderen en de leeftijden.

Heeft u al honden in huis?
Zijn er andere huisdieren aanwezig?
Zijn er omstandigheden waarmee bij de keuze van een hond rekening moet worden gehouden?

(denk bijv. aan allergie, beperkte mobiliteit, gezinsuitbreiding, vakantie)

Hoe is uw woonsituatie?