loader image

Verhaal van Pluk

Soms komt er een hondje op je pad, die regelrecht je hart in kruipt. Pluk heet ze en ze werd gevonden in een vreselijk Pools asiel, waar ze volledig onder de voet werd gelopen. Pluk is namelijk (zo goed als) blind. Zelf heeft ze daar helemaal geen last van, want ze weet haar weg prima te vinden, maar in een Pools asiel is dat natuurlijk vragen om moeilijkheden. Pluk zou zich daar zelf niet kunnen redden. Het leven is daar loei hard. Gelukkig werd ze ontdekt en nu zit ze lekker veilig in Almelo. En wat een schatje is ze….♥ Pluk vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en het liefst is ze dan ook veel bij je. Wandelen vindt ze ook geweldig. Natuurlijk moet ze wel de weg een beetje kennen, maar ze laat zich prima door jou leiden, als ze je eenmaal kent en vertrouwt. Pluk is echt een superlief meisje, net 1 jaar oud en hunkerend naar haar eigen “mens”! Wat er met haar gebeurd is, is voor ons volledig onduidelijk en soms is het ook maar beter dat je het niet weet. Onze dierenarts heeft Pluk helemaal bekeken en gezond verklaard. Haar oogjes werken dus nagenoeg helemaal niet. Aan 1 oogje is ze helemaal blind en met haar andere oogje ziet ze maximaal 5%. Pluk maakt het allemaal niets uit, zolang ze maar lief gevonden wordt en haar aandacht krijgt, dat is haar enige wens. Ben jij degene die haar wil liefhebben ondanks haar visuele beperking? Neem dan snel contact met ons op om kennis te maken met dit lieve meisje. Pluk wacht vol ongeduld!

Adoptiekosten: 365,00
Geslacht: Vrouwelijk
Geboortedatum: 03-12-2022
Ras: Kruising
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Schofthoogte: 28
Paspoort: Ja

Belangstelling?

Bel: 0546-648304 of vul het formulier in:

Voor en Achternaam *
Adres
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Geboortedatum *
Bent u al geïnteresseerd in een hond van onze opvang?
Zo ja, welke hond?
Kunt u uitleggen waarom uw voorkeur uitgaat naar deze hond ? (denk hierbij aan ras, uiterlijk, voorkeur of (karakter)eigenschappen)
Werkt u buitenshuis? en zo ja hoeveel is de hond dan gemiddeld alleen thuis? (inc reistijd)
Met welk doel wilt u een hond adopteren? (bijv. gezelschap, activiteiten, wandelen, voor de kinderen, bewaking of andere doelen).
Heeft u ervaring met honden?
Heeft u al eens een hond weg moeten doen omdat er problemen waren?
Hoe vaak gaat u de hond dagelijks uitlaten? Loopt u graag alleen of mijdt u drukte?
Gaat u naar plekken waar de hond met andere honden kan spelen?
Heeft u nog vragen / opmerkingen?
Hoe is uw gezinssituatie en -samenstelling?

Vermeld: Aantal volwassenen, aantal kinderen en de leeftijden.

Heeft u al honden in huis?
Zijn er andere huisdieren aanwezig?
Zijn er omstandigheden waarmee bij de keuze van een hond rekening moet worden gehouden?

(denk bijv. aan allergie, beperkte mobiliteit, gezinsuitbreiding, vakantie)

Hoe is uw woonsituatie?