loader image

Verhaal van Joe Black

Een pareltje uit Curacao is bij ons binnengevlogen. Wat een kanjer is Joe Black zeg. Het eerste jaar van zijn leven heeft hij aan de ketting geleefd, maar gelukkig kwam hij daarna “vrij”. Op Curacao is het niet altijd vanzelfsprekend goed voor een hond, maar gelukkig zijn daar heel veel lieve vrijwilligers die zich het lot van de honden aantrekken en ze op straat of bij hun thuis verzorgen. Zo is Joe Black ook al eerder gecastreerd via een vrijwilligersproject. Hij had de pech dat zijn baasje overleed en hij samen met 3 soortgenootjes weer alleenstaand werden. Gelukkig was daar onze heldin Mimi. Zij heeft hun een half jaar gevoerd, totdat het huis waar ze in de tuin woonden, verkocht werd. Dat houdt dus ook in dat de honden de straat op moesten, zoals zovelen op Curacao. Gelukkig is het netwerk op Curacao potdicht en nadat Mimi deze lieve kerel van straat had gehaald, werd hij ondergebracht in een gastgezin. Dit ging fantastisch. Inmiddels waren wij al over onze oren verliefd op Joe Black en hadden al stiekem aangegeven dat hij wel naar Nederland mocht komen. Dus zodoende heeft hij het vliegtuig gepakt en zit nu lekker bij ons binnen, bij de kachel. Joe Black is echt een fantastische hond. Vanaf dag 1 gedraagt hij zich voorbeeldig, loopt perfect aan de lijn en is supersociaal. Wat een heerlijke hond is dit. En omdat hij zo fantastisch is gunnen wij hem ook een fantastische baas. Een baas die snapt dat hij een verleden heeft op Curacao, ook al merken wij daar niet zoveel van. Een baas die voor meer dan 100% voor hem wil gaan, gewoon omdat hij dit meer dan verdiend heeft. Ben jij die baas, of ken je iemand die op zoek is naar een “zwarte parel”, laat dan weten dat Joe Black beschikbaar is voor de juiste persoon. Voor meer info, weet je ons te vinden.

Adoptiekosten: 390,00
Geslacht: Mannelijk
Geboortedatum: 15-11-2020
Ras: Westpointer
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Schofthoogte: 60

Belangstelling?

Bel: 0546-648304 of vul het formulier in:

Voor en Achternaam *
Adres
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Geboortedatum *
Bent u al geïnteresseerd in een hond van onze opvang?
Zo ja, welke hond?
Kunt u uitleggen waarom uw voorkeur uitgaat naar deze hond ? (denk hierbij aan ras, uiterlijk, voorkeur of (karakter)eigenschappen)
Werkt u buitenshuis? en zo ja hoeveel is de hond dan gemiddeld alleen thuis? (inc reistijd)
Met welk doel wilt u een hond adopteren? (bijv. gezelschap, activiteiten, wandelen, voor de kinderen, bewaking of andere doelen).
Heeft u ervaring met honden?
Heeft u al eens een hond weg moeten doen omdat er problemen waren?
Hoe vaak gaat u de hond dagelijks uitlaten? Loopt u graag alleen of mijdt u drukte?
Gaat u naar plekken waar de hond met andere honden kan spelen?
Heeft u nog vragen / opmerkingen?
Hoe is uw gezinssituatie en -samenstelling?

Vermeld: Aantal volwassenen, aantal kinderen en de leeftijden.

Heeft u al honden in huis?
Zijn er andere huisdieren aanwezig?
Zijn er omstandigheden waarmee bij de keuze van een hond rekening moet worden gehouden?

(denk bijv. aan allergie, beperkte mobiliteit, gezinsuitbreiding, vakantie)

Hoe is uw woonsituatie?