loader image

Verhaal van Sandy

Sandy is mijn naam en ik ben een leuke jonge dame uit Bulgarije, die hier haar geluk zoekt. Ik ben geen golddigger hoor, maar ik zoek een lief persoon die een plekje op de bank voor me heeft. Samen met mijn broertje en 2 zussen ben ik naar Nederland gekomen omdat de toekomst in Bulgarije voor mij er niet zo best uit zag. Er werd wel goed voor ons gezorgd hoor, maar kans op adoptie was er niet. Wie weet lukt het wel in Nederland. Mijn broertje heeft al geluk gehad en is al vertrokken naar zijn forever home. Het bevalt hem daar prima en hij heeft laten weten dat hij daar ook blijft en niet meer terug komt. Nu ben ik aan de beurt. Ze zeggen dat ik mooi ben, lief en grappig. Dat streelt me wel hoor. Ik woon nu bij mijn pleegmama, samen met nog 2 hondjes. Dat vind ik heel gezellig, maar ik vind het ook leuk als ik alleen aandacht krijg. Dus als je al hondjes hebt, is dat prima, maar hoeft niet perse. Mijn eisenpakketje is niet zo groot. Ik zoek iemand die al wat ervaring heeft, want ik moet nog wel dingetjes leren. Dat vind ik wel heel leuk hoor, ik ben leergierig. Maar ik kan ook al veel hoor. Ik loop heel netjes aan de lijn, alleen schrik ik soms nog van onbekende situaties. Maar als jij dan bij me bent, komt het goed en dan leer ik ook weer van jou. Ik kan ook al even alleen thuis blijven, goed he. Ik vind het ook leuk om te spelen met knuffels en een trektouw, daar vermaak ik me ook gewoon helemaal alleen mee. Inmiddels weet ik ook dat ik buiten mijn plasjes moet doen. Daar was mijn pleegmama heel trots op. Nu zoek ik een definitieve mama (of papa, of allebei) die van me gaan houden, me dingetjes willen leren en die dan ook een beetje geduld met me willen hebben. Ik zal heel lief zijn en heel veel knuffels geven. Kom je gauw kennismaken?

Adoptiekosten: 395,00
Geslacht: Vrouwelijk
Geboortedatum: 15-03-2023
Ras: Kruising
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Schofthoogte: 47
Paspoort: Ja

Belangstelling?

Bel: 0546-648304 of vul het formulier in:

Voor en Achternaam *
Adres
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Geboortedatum *
Bent u al geïnteresseerd in een hond van onze opvang?
Zo ja, welke hond?
Kunt u uitleggen waarom uw voorkeur uitgaat naar deze hond ? (denk hierbij aan ras, uiterlijk, voorkeur of (karakter)eigenschappen)
Werkt u buitenshuis? en zo ja hoeveel is de hond dan gemiddeld alleen thuis? (inc reistijd)
Met welk doel wilt u een hond adopteren? (bijv. gezelschap, activiteiten, wandelen, voor de kinderen, bewaking of andere doelen).
Heeft u ervaring met honden?
Heeft u al eens een hond weg moeten doen omdat er problemen waren?
Hoe vaak gaat u de hond dagelijks uitlaten? Loopt u graag alleen of mijdt u drukte?
Gaat u naar plekken waar de hond met andere honden kan spelen?
Heeft u nog vragen / opmerkingen?
Hoe is uw gezinssituatie en -samenstelling?

Vermeld: Aantal volwassenen, aantal kinderen en de leeftijden.

Heeft u al honden in huis?
Zijn er andere huisdieren aanwezig?
Zijn er omstandigheden waarmee bij de keuze van een hond rekening moet worden gehouden?

(denk bijv. aan allergie, beperkte mobiliteit, gezinsuitbreiding, vakantie)

Hoe is uw woonsituatie?